Annonce

4 anderledes gaveønsker til manden

mand

Hvis du kender ham, der bare har alt, så ved du også, at det hvert år er en pine at skulle finde på en fødselsdagsgave. Det kan faktisk føles som om, at du skal genopfinde den dybe tallerken. Og hvis du spørger den kommende fødselar, om hvad han ønsker sig, vil han typisk sige ”Ingenting”. Eller også vil han komme med et fuldstændigt vild ønske – som eksempelvis en Ferrari. Hvis det er den situation, som du lige nu befinder dig i, kan du læse nedenstående og finde frem til i hvert fald 4 anderledes gaveønsker. Forhåbentlig vil det overraske fødselaren positivt.

Hvad med en askestøvsuger?

Hvis fødselaren er den stolte ejer af enten en brændeovn, en pejs eller måske et pillefyr, vil en askestøvsuger være en virkelig god gave. Askestøvsugeren gør nemlig rengøringen betydelig lettere. I modsætning til en almindelig støvsuger, kan askestøvsugeren tåle høje temperaturer. Dog er det vigtigt, at du minder fødselaren om, at han aldrig må suge varm aske op. Der kan nemlig gemme sig gløder i asken, og det har askestøvsugeren ikke godt af. Det kan også ske flere dage efter, at han har brugt sin varmekilde.

Hvad med et luftgevær?

Du kan også overveje at forære ham et luftgevær. Det er skydevåben, der virker via lufttryk. Hvis du køber et luftgevær, der har en kaliber på under 4.5mm, behøves du ikke våbentilladelse for at købe den. Ligesådan behøves fødselaren heller ikke våbentilladelse for at anvende eller opbevare våbnet efterfølgende. Hvis du dog ved, at han har våbentilladelse, kan du eventuel give ham et gavekort til et luftgevær med en kaliber på over 5.5mm. Du må dog ikke købe den selv, medmindre du også har våbentilladelse. Du kan se et stort udvalg af luftgeværer online.

Hvad med en værktøjsvogn?

Hvis fødselaren er en handyman, kan du også overveje at give ham en værktøjsvogn. Det er en virkelig undervurderet opbevaringsløsning til værktøj. Vognene fås i alle størrelser og flere varianter. Så kan du selv vælge den, du tror passer bedst til ham. Her bør du overveje, hvor meget værktøj, vognen skal kunne rumme. En god idé er altid at købe en vogn med lidt ekstra plads. Det er nemlig bedre at have for meget plads end for lidt. Hvis du i stedet tror, at et luftgevær er mere fødselarens stil, kan du læse mere om dem på luftgevaer.com.

Hvad med en soundbar?

Et sidste forslag til en gave, som fødselaren helt klart ikke forventer, er en soundbar. Det er en slank og aflang højtaler, som passer til de fleste fjernsyn. Selvom højtaleren er relativ lille, giver den en helt fantastisk lyd. Den er nemlig udviklet som alternativ til de store højtalere, som flere kvinder i årevis har skulet til i stuen. En soundbar har i stedet et simpelt og enkelt design. Fødselaren vil muligvis brokke sig lidt over gaven i starten, men efter at have hørt hvilken fænomenal lyd, soundbaren kan lave, skal han nok overgive sig. Hvem ved? Måske bliver det et farvel til de kæmpe højtalere i stuen?

You May Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *