Annonce

5 fede gaver til drengen, der skal konfirmeres

konfirmanter

For den unge mand, der skal konfirmeres, er det en helt særlig dag. Det er på en gang en ret højtidelig dag, som han har forberedt sig på igennem længere tid, hvor han har gået til konfirmationsforberedelse. På den anden side så venter der ham også en dejlig fest, hvor han for første gang for alvor er festens midtpunkt.

En tredje og også meget vigtig ting er, at der venter ham nogle ekstra store gaver. Hvad vil han få i gave af familier og venner? Det er i hvert fald et spørgsmål, der fylder virkelig meget for rigtig mange konfirmander.

Skal du være gæst ved en konfirmation af en dreng, så vil du nok gerne have en gave med, som han bliver oprigtigt glad for. Her får du 5 gode tips til, hvad det kunne være for gaver.

Hvilke gaver er fede i en konfirmands øjne?

Konfirmationsgaver har ændre karakter i årenes løb. Engang var det toppen at få et helt eller et halvt gebis, engang var det lykken at få en lighter. Senere var det største gavehit et ordentlig skrummel af et stereoanlæg, senere en cykel eller en knallert – og i dag ser billedet helt anderledes ud.

Men hvad kan du så give den forventningsfulde konfirmand i gave? Nogle af de mest sikre valg er sådan noget som for eksempel:

  • Elektronik – en telefon, en bærbar computer, en trådløs oplader eller en anden enhed
  • Et elektrisk løbehjul
  • Et luftgevær eller noget andet hobby-relateret
  • En billet til en koncert eller en festival
  • En rejse

Med den type gaver går du ikke forkert i byen, når det drejer sig om en mandlig konfirmand. Er der en anden stor interesse, som optager konfirmanden, så kan du selvfølgelig målrette din gave, så den passer til det.

Giv en gave, som konfirmanden bliver glad for

Det er jo klart, at du skal gøre dig umage for at finde den helt rigtige gave, som konfirmanden bliver rigtig glad for. Det giver jo ingen mening at komme anstigende med en sej trådløs oplader, hvis vedkommende allerede har sådan en. Det samme gælder for det fint indpakkede luftgevær. Men hvis det er noget, du tror, konfirmanden kunne være interesseret i, skal du jo bare slå til. Alle kan trods alt bruge en trådløs oplader, og de fleste drenge vil synes, at det er fedt med et luftgevær. Men hvis knægten på ingen måde har vist interesse for hverken en trådløs oplader eller et luftgevær, så er det nok for risikabelt et sats at tro på, at det bliver et hit.

Hvis du ikke er sikker på, at et luftgevær eller en trådløs oplader er sagen, så hold dig til det helt sikre. Forhør dig altid hos drengens forældre, inden du bare bestiller en gave, som du formoder er lige i øjet. Det er ikke altid til at vide. Dels kan det ændre sig ret hurtigt, og hvem gider at komme med en gave, der er so last season?

Sørg også altid for, at en konfirmationsgave kan byttes. Selv om du selvfølgelig helst vil komme med det helt rigtige, så er det næstbedste det, som det eventuelt kan byttes til. Det er fint at være helgarderet, når det kommer til gaver til unge mennesker. Man vil dog helst være den onkel, der kom med den fedeste gave.

You May Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *