Annonce

5 lækre ting til baby

babygaver

Når baby melder sin ankomst, er det vigtigt at være forberedt. Der er mange ting, man skal købe til, når baby kommer. Nogle ting er nødvendige, og nogle er bare lækre at have. Læs med her for at høre om 5 lækre, men også nødvendige ting til baby.

Barnevogn

En barnevogn er meget nødvendig og rar to have. I mange år har det været en del af børnefamilien, og det er det stadigvæk. Førhen var barnevogne meget tunge og besværlige at køre med. I dag har man heldigvis lavet baby joggers og optimerede barnevogne, som har hjul, der kan køre i alle retninger, der er lette og lavet, så de er nemme at tage med i bilen. Det er vigtigt, når du skal rundt med baby og måske besøge familie og venner, at du kan tage barnevognen med. Det er desuden en måde at komme ud af huset på med baby.

Aktivitetstæppe

Når baby skal underholdes i det første år, er det ikke altid den helt store stimulus, der skal til. Baby skal stimuleres, hvilket kan være ved at røre, se farver, et spejl eller høre nogle lyde. Et aktivitetstæppe er helt ideelt til det formål. Her på aktivitetstæppet kan baby ligge og hygge sig, mens du ordner maden eller gør lidt rent. I kan også sidde på aktivitetstæppet sammen, og du kan hjælpe baby til at få øje på de forskellige farver, lyde, så baby får stimuleret sine sanser. Du kan læs mere på aktivitetstaeppe.dk for at finde et aktivitetstæppe, du godt kan lide.

Puslebord

Et puslebord er en nødvendighed, når baby kommer til verden. Det har naturligvis en praktisk funktion, men det egner sig også godt til at få en masse hyggestunder med barnet. Det kan være ved at have et stykke legetøj liggende eller have en uro over puslebordet. Mange forældre kan godt lide denne stund sammen med barnet – naturligvis bortset fra den indgribende lugt fra bleen, men når det er ordnet, kan man få snakket lidt med baby.

Bæresele

En bæresele er helt ideel og er blevet meget populær. En bæresele giver dig begge arme fri til at ordne ting i huset, eller når du skal på indkøb. Samtidig er det en god måde for baby at komme tæt på forældrene på. Baby kan både falde i søvn i bæreselen, men også sidde og kigge ud på verden omkring den. Det er en god måde for baby at få kærlighed, nærvær og en lur på. Du får også dejligt nærvær med bæreselen, samtidig med at du kan få ordnet nogle ting, hvilket er en nødvendighed indimellem som far eller mor.

Gåvogn

Når baby bliver ældre og skal til at tage de første skridt, kan en gåvogn være en stor hjælp. Det kan være svært at holde balancen i starten og dermed er det en god idé med en gåvogn, som baby kan støtte sig til. Det er nogle vigtige skridt, og du vil naturligvis gerne fremme dem, hvilket man sagtens kan bruge forskelligt udstyr til, som for eksempel en gåvogn.

You May Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *