Annonce

Brug en låneberegner inden du investerer i ejendom

Låneberegner

Hvis du overvejer at investerer i en bolig, du har allerede haft en kort snak med banken, og du ved derfor ca., hvordan lånet kan komme til at se ud.

Du kan låne, det beløb du søger, du ved, hvad renten er. Derfra kan du med lidt hurtig hovedregning begynde at fumle dig frem til den tidsperiode, hvorunder lånet betales tilbage.

Du kommer dog ikke særlig langt med din hovedregning, når I skal diskutere derhjemme, om ejendomsinvesteringen er en god eller dårlig ide. Her er det bedste argument at kunne fremvise en beregning lavet af en låneberegner, så alle spørgsmål bliver skudt i jorden med det samme.

Hvordan får du kontrol over et lån?

En er en økonomisk hjælp, du kan gøre brug af, hvis banken finder det økonomisk forsvarligt. Af en eller anden årsag finder de dog kun at boliglån er økonomisk forsvarligt i disse tider – heldigt for dig.

Så denne hjælp du kan få, er altså et lån, som banken tilbyder, hvis du kan vise, at du faktisk kan betale lånet tilbage.

Banken træffer sin beslutning ud fra deres egen låneberegning. De regner renter, regner indtægt, regner mulige forhindringer og ulemper osv.

Består I denne beregning, vil I formentlig kunne låne penge til jeres bolig, og heldigvis for jer er renten historisk lav netop nu.

Denne hjælp, som lånet er, kan dog gå hen at blive noget så forvirrende og uoverskueligt, hvis ikke I har et begreb for lånets omfang og mulige ende.

Det giver en låneberegner jer virkelig gode forudsætninger for. Den medregner den rente, som banken bruger, jeres månedlige betaling helt indtil sidste betalingsdag.

Altså får du et større mulighed for et grundigt overblik.

Hvornår er et boliglån et klogt lån?

Boliglånet er ekstremt klogt lige nu. Når renten er så lav, som du er lige nu, lader det til at være et af de klogeste tidspunkter af gældsætte jer gennem de næste årtier.

Derudover et boliglån en ekstrem klog investering og et klogt lån, når I har en plan for den bolig, I ønsker at investere i.

Skal I selv bo i huset, skal der renoveres, skal der en lejer ind, kommer I til eje boligen til langt ud i fremtiden mfl. Har I grundigt sat jer ind i disse og lignende punkter og gjort brug af en låneberegner, vil I være i et ret så tryg og klogt boliglån.

En god, solid og fast investering

For nu hvor I tænker på investere, finder I nok ikke et bedre lån end boliglånet. I finder nok ikke en større mulighed for at hive penge ind på kontoen måned efter måned.

Det skulle lige være, hvis I var heldige på casinoet, eller hvis aktierne bare boomede fra den ene dag til den anden.

Når det kommer til en solid, fast investering, er ejendomsinvesteringen dog klart at anbefale. Det giver langt bedre mening for jer at investere i en ejendom, end at investere i aktier eller lignende.

I får stor glæde af investeringen, samtidig med at penge klikker ind på kontoen.

You May Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *