Annonce

Det kan du lave med rullekork

Kork

Du kender måske kork fra bordskåner, vinpropper og de smarte opslagstavler med kork? Kork er et rigtig smart materiale, fordi det netop giver et meget naturligt og smart udtryk, som passer ind i mange former for indretning. Men hvordan er det egentlig lige, at man bruger det?

Hvis du ikke er så kreativt anlagt, og ikke rigtig kan gennemskue, hvor man lige kan bruge rullekork i indretningen, så kan du se med herunder, hvor du får et par tips. Så kan du altid selv finde inspiration til endnu flere smarte måder, du kan bruge rullekork på.

En flot og dekorativ væg

En meget simpel måde at bruge rullekork på er ved at lave en rigtig fin væg ud af det. Du har måske set før, at der er folk, som betrækker hele vægge med kork, så de så kan bruge det som opslagstavle i entreen eller på kontoret? Det kan du også gøre, men så skal du have en anden slags kork end rullekork.

Med rullekork får du et rigtig fint og elegant udtryk – du kan dog ikke bruge det som opslagstavle. Så denne løsning er mere til dig, som synes, at væggene i din bolig er blevet lidt kedelige og trænger til at bliver piftet lidt op med et flot og naturligt materiale – det kunne meget vel være kork.

Pynt på køkkenskufferne

Hvis du gerne vil bruge det smarte rullekork på en lidt mere unik måde, kan du eksempelvis prøve at tage det med ud i køkkenet og se, om det kan bruges til noget her. Fordi køkkenet primært er et rum, som skal have en masse praktiske funktioner, så er der også mange, som glemmer, at man sagtens kan gøre mere ud af den måde, køkkenet ser ud på. Og det er her rullekork kommer ind i billedet.

Hvis du synes, at dit køkken ser lidt kedeligt og uinspirerende ud, så kan du eventuelt prøve at betrække dine køkkenskuffer- eller skabe med rullekork. Det vil lynhurtigt give et helt andet udtryk – og hvis det ikke lige er dig, så kan du altid skifte det ud med noget andet. Det gælder om at prøve lidt forskellige ting af og se, om det ikke nok skulle være muligt at få et lidt mere unik køkken.

Unikke collager

Rullekork bliver oftest brugt i forbindelse med boligindretning – altså til vægge, skabe, skuffer og den slags. Men det sidste tip du får her er lidt anderledes og en del mere kreativt end de andre.

Du kan nemlig bruge rullekork i dine kreative projekter. Det kan eksempelvis være, at du er helt vild med at lave collager – så har du brug for en masse forskellige materialer i forskellige teksturer og farver, og her kan rullekork eventuelt være noget, du kan bruge. Du kan nemlig selv justere på størrelsen af dit rullekork, så hvis du gerne vil klippe det ud i forskellige former og sætte det på dine smarte collager, så er der også mulighed for det. Så køb noget rullekork og se, hvad du kan bruge det til.

You May Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *