Annonce

Find det ur der passer bedst til dig

Person har armbåndsur

Når det kommer til smykker, findes der et stort udvalg, med mange varianter. Det gælder også for ure. Man må sige at uret er et helt fantastisk smykke, fordi det ikke bare er smukt, men også har en praktisk funktion.

Uret har altid været symbolet på tiden. At have styr på sin tid, at have tiden med sig. Det kan stadig mærkes i uret, også selvom du kan se tiden mange andre steder i dag.

Her kan du læse om hvordan du finde de designerure der passer bedst til dig, og hvad det er der skal til, for at designerurerne kan det, som du skal bruge det til.

Vælg en prisklasse

Det første der skal gøres, når det kommer til at vælge et ur, er at beslutte dig for hvor meget du vil betale for det. Ure kommer nemlig i mange former, farver og, ikke mindst, prisklasser. Der er lagt fra køkken-uret i IKEA til et designerur.

Et ur kan tit strække fra at koste et par håndører til mange tusinde kroner. Det ur du skal vælge skal passe til det du gerne vil bruge det til. Skal du bare have det af praktiske årsager, kan du jo lige så godt købe et ur, der ikke er helt billigt, men heller ikke blandt de dyre.

Skal du derimod ud og vise dig, bruge uret som det statussymbol det er, Skal du op i en højere prisklasse. Dyre ure er status, alene i deres pris. Det er altså en status som du kan købe dig til, og som kun kan ses af andre der ved noget om ure. De dyreste ure er nemlig heller ikke altid prangende. De er tit lavet sådan, at de mest falder i øjet, når man ved noget om ure i forvejen.

Derfor er designeruret en billet til en eksklusiv klub. En klub der kun giver fordele, særligt i forretningssammenhæng. Du kan læse mere om designerure her.

Vælg et designerur der passer til dit håndled

Når du skal vælge ur, handler det ikke bare om prisen. Ure er tit smukke i sig selv, men det er også vigtigt at vælge et ur der passer godt til dit håndled. Håndled kan nemlig være meget forskellige, og derfor skal der lige så mange forskellige former for ure til, for at der kan være noget der passer til alle.

De mange dimensioner

Har du fx et meget bredt håndled, kan det være en god ide at vælge et ur der også har en bred rem. Det fungerer tit godt sammen med en stor skive. Har du derimod et mindre håndled, er det tit en god ide at købe et ur, der har en mindre skive.

Det kan altså se mere elegant ud på hånden, og understrege de proportioner som du ønsker, hvis du vælger det rigtige ur.

Din hudtone har også meget at sige i forhold til det ur du vælger. Det er tit en god ide at sammenligne tonen i metallet på uret, og farven på skiven, med din hud.

You May Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *