Annonce

Gør haven klar – det skal du have fat i

Haven

Sommeren står for døren og så ved vi godt hvad det er der venter os; en god omgang rengøring ude i haven. Haven får af de fleste husejere lov til at stå for sig selv og passe sig selv i løbet af vinteren og ofte også i løbet af foråret. Men om sommeren får folk generelt lidt mere tid og energi til at gå ud og bruge et par timer i haven.

Læs med her for at se hvilke ting du har brug for, når du bevæger dig ud i haven og gør den klar.

En god trillebør

Hvis der er masser af ting der skal ordnes ude i haven og måske en hel del ukrudt og højt græs der skal fjernes, så kan det godt være at du skal ud og anskaffe dig en trillebør. En Randers trillebør kan være rigtig god for netop at fjerne alt det skidt og møg, der måtte lige ude i din have, som har samlet sig i løbet af et par måneder.

Hvis der er masser af ting der skal fjernes ude fra haven, så kan det godt være rigtig træls at skulle rende frem og tilbage til skraldespanden med armene fulde. Så er det bedre at bruge en Randers trillebør, som kan transportere det hele for dig på én gang.

Nogle mennesker går også i gang med at ordne terrasse og fikse alverdens andre ting og sager ude i haven om sommeren. Gamle sten fra terrassen og lignende kan være meget tunge og for at skåne din ryg bedst muligt, så kan du passende bruge en Randers trillebør til at fragte tingene rundt. På den måde er det mindre skadeligt for din ryg og du slipper for længerevarende gener.

Nye havehandsker

Gode havehandsker er vigtige, så man ikke får revet sig gevaldigt, når man ligger på knæ og roder rundt nede i jorden. Samtidig slipper man dermed også med at få alt for meget jord op under neglene og hvis jorden stadig er kold, så kan gode havehandsker fungerer som god isolering af dine hænder også.

Når du nu alligevel er ude og leder efter en god trillebør, så kan du også lige kigge dig om efter et par gode havehandsker. Måske du skal vælge nogle med nogle vilde og flotte sommerfarver, som kan gøre dig i rigtig højt humør, når du ligger og graver rundt ude i haven.

You May Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *