Annonce

Guide til det perfekte sexlegetøj til hende

Sexlegetøj

Der er ingen tvivl om, at der skal mere til for at få en orgasme, hvis man er en kvinde. Mænd er mere ligefremme, og skal egentlig ikke bruge så meget motivation til at få en orgasme. Hos en kvinde er der lidt flere parametre, der spiller ind. Her skal det være behageligt, man skal mentalt være der, og så skal man også være forsigtig med, hvor hårdt det går i den nedre region. Derfor er sexlegetøj for kvinder en super god ting at implementere under sex, eller bare hvis man vil have lidt alenetid. Det er derfor i denne artikel samt på denne hjemmeside, at der vil blive gennemgået, hvilket sexlegetøj der passer perfekt til hende.

Dildoer

Dildoer er et sexlegetøj til kvinden, der er ude efter af have følelsen af at blive fyldt ud, så at sige. Det er dem der vil have en naturtro oplevelse, som ikke indeholder vibrationer. Dildoer kan blive lavet meget detaljeret med farver, blodårer og størrelse. Man kan stort set vælge lige den størrelse, man vil have. Hvis man vil have den mest naturtro oplevelse, kan man købe dildoer I NatureSkin eller CyperSkin, da det er den tætteste version på en rigtig penis. Hvis man har lyst til at lege lidt med temperaturer, så kan det bedst anbefales, at man finder en dildo i et mere hårdt materiale, såsom glas. Bare rolig, man skal ikke være bange for at glasset går i stykker, når man er i gang.

Vibratorer

Det mest brugte sexlegetøj hos kvinder er uden tvivl en vibrator. En vibrator er meget alsidig, lige meget om det er til individuelt brug eller til under sex. En vibrator giver dig mulighed for både at penetrere, som normalt er en dildos egenskab, men også vibrationer som kan tilfredsstille g-punktet på indvendig side, eller klitoris på udvendig side. Der er forskellige slags vibratorer. Nogle har lidt en krummet figur, hvilket betyder at de er bedre til indvendige vibrationer af g-punktet.

Råd til nybegyndere

Hvis man er helt grøn på området omkring at købe sexlegetøj, så er en vibrator et klart førstevalg til nybegyndere. Det er et sexlegetøj, der har stor variation, og man derfor kan finde ud af stille og roligt, hvad man er til. Materialemæssigt er silikone et godt materiale at starte med, da det er skånsomt mod huden og let at rengøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *