Annonce

Her er fordelene ved en Graef pålægsmaskine

paalaeg

Pålægsmaskiner har eksisteret i mere end 50 år. De er geniale til dig, der gerne laver en hamborgryg, flæskesteg eller anden form for pålæg i ny og næ, som du kan spise på din rugbrød. Graef pålægsmaskine er en håndbygget pålægsmaskine, der emmer af god kvalitet og funktionalitet. Med tiden har maskinen fået en god position på markedet.

Hvis du overvejer at investere i Graef pålægsmaskine, kan du læse mere nedenfor.

En maskine til alle slags behov

Graef pålægsmaskine har eksisteret i mere end 50 år. Den er for dig, der elsker at skære dit eget pålæg med den rette tykkelse. Maskinen dækker mange forskellige behov. Her kan du både skære pålæg til mindre behov, mellemstore og ikke mindst helt store behov – du skal bare vælge den rette model.

Hvis du gerne selv vil være herre over måden, du bruger maskinen på, kan du anvende den manuelle model. Her har du nemlig mulighed for at bruge maskinens håndsving, der kan skære skiver i en tykkelse på op til 15 millimeter. Den manuelle pålægsmaskine hedder Graef H9 og er for dig, der sagtens kan nøjes med noget mindre og billigere.

Ønsker du lidt flere specifikationer, kan du overveje Graef SOLODI. Her får du en aftagelig aluminiumsslæde og en kniv, der er skråtstillet. Du kan også vælge imellem Graef Bistro eller CLASSIC. Produkterne kan bruges i tilfælde, hvor det skal gå stærkt. Her vil det ikke tage mere end 10 minutter at skære pålæg. Du kan ved de enkelte modeller selv vælge, om knivene skal ligestilles eller skråstilles.

Få Graef pålægsmaskine i høj kvalitet

Hvis du er mere til en maskine med ekstra høj kvalitet, kan du vælge at investere i Graef MASTER. Serien består af specialknive, aftagelige sæder og automatiske drifter. Du får desuden en dækkende dækplade, som er ekstra god, hvis du ofte bruger maskinen og ønsker en høj kvalitet.

Hvis du er særligt vild med pålægsmaskiner, så er det altså Graef HA, du skal have fingrene i. Serien består nemlig af pålægsmaskiner, der er halvautomatiske med servo.

Som en ekstra bonus har du selv mulighed for at programmere maskinen, så den automatisk skærer x-antal skiver, mønstre og tykkelser. Du kan også vælge Graef VA, som har en hastighed på helt op til 70 skiver i minuttet. Maskinen er derfor særligt god til større formål, fordi den har en høj kapacitet. Den er designet således, at den er nem at bruge, samtidig med at den har den rette ergonomi.

You May Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *