Annonce

Hvad er krisekommunikation? Og hvem kan hjælpe?

Krisehåndtering

Discus Communications er førende inden for PR og krisekommunikation, og kan være med til at give dig et nyt perspektiv på din virksomhed og dit forhold til dine kollegaer og produkter- uanset hvilken slags arbejdsplads, du arbejder på. Her specialiserer de sig blandt andet i krisekommunikation, influencer relations og Corporate kommunikation. Læs med her og få mere information om Discus Communications og om krisehåndtering og mediehåndtering.

Hvad er Discus Communications og hvad kan de hjælpe dig med?

Som sagt er Discus Communications et PR-bureau, der kan hjælpe dig med kommunikationsrådgivning i din virksomhed eller på din arbejdsplads. Det kan for eksempel være hjælp til ledere ved hjælp af opbygning thought leadership-positioner eller hjælp til content-strategi som influencer. PR har en enormt høj grad af troværdighed. Historier, produkter og anmeldelser lavet af andre end virksomheden, arbejdspladsen eller influenceren selv skaber nemlig en større form for troværdighed overfor modtageren. Discus communications kan levere et godt og indgående kendskab til diverse journalister, deres interesseområder, deres arbejdsmoral og deres arbejdsmetoder. Derfor kan de hjælpe dig som kunde, med at samarbejde bedst muligt med disse journalister, så du kan få skabt de bedst mulige historier og opnå den bedst mulige PR for dit produkt eller din virksomhed.

Hvilke Cases har Discus Communications arbejdet med?

Discus Communications har arbejdet med en del forskellige cases, som alle afspejler deres gode arbejdsmoral og deres profession indenfor opbygning af PR. Discus Communications har blandt andet hjulpet den danske virksomhed Frameo. Frameo producerer software til digitale billedrammer, som gør det lettere for dig at dele dine billeder med din omgangskreds. Med Frameo kan du dele personlige billeder over hele verden, uden at du behøver at befinde dig i samme rum som personen, der skal modtage billederne.

Da Discus Communications påbegyndte samarbejdet med, var Frameo en relativt ny virksomhed, der trods deres høje ambitioner og drive, havde brug for hjælp kommunikationsstrategi og PR. Her trådte Discus Communications ind og hjalp firmaet Frameo med et succesfuld influencersamarbejde, et smart PR-produkt og corporate kommunikation. Herved blev kendskabet blandt kunder og forbrugere større til Frameo og deres produkter.

Hvad kan du forvente af samarbejdet?

Når det kommer til et samarbejde med Discus Communications, kan du forvente et godt samarbejde med gensidig respekt, åbenhed og stor lyst og vilje til, at tingene skal kunne løses og lykkes. Discus Communications beskriver sig selv som kompromisløse, når det blandt andet kommer til arbejde med kvalitet. Derudover er det åbne og ærlige og ønsker på alle måder at din virksomhed og dit produkt lykkes. Dette kræver ærlig rådgivning og meningsdeling, som man som forbruger og kunde skal tage i mod med åbent sind. De vil hjælpe dig med at finde en løsning på problemer, der eventuelt kan opstå i PR-processen – selvom det ikke nødvendigvis altid er plan A eller B, der løser problemet. Du vil med sikkerhed kunne se en enorm forbedring i forhold til PR og kommunikation med hjælp fra Discus Communications. Held og lykke!

You May Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *