Annonce

Sådan foregår en hårtransplantation

Skaldet mand drikker kaffe

Hvis du er mand, så har du (desværre) stor risiko for at få høje tindinger, skaldede pletter eller simpelthen begynde at tabe hele håret. Det er nemlig sådan, at mænd er i overvejende risiko for at opleve problemer med deres hårpragt.

Den simple grund er, at det er en arvelig faktor, som mange mænd desværre får eller arver fra andre mænd i deres familie. Kvinder kan også sagtens opleve pletskaldethed og andre problemer med hårtab, men det er primært mænd, der er i den værste risiko for at opleve det. Du skal derfor ikke være ked af, hvis det sker for dig som mand (eller kvinde for den sags skyld), men du skal vide, at det kan behandles.

Hårtransplantation er den eneste løsning med dokumenteret effekt

Der er efterhånden rigtig mange firmaer, der laver såkaldte vitaminpiller imod hårtab, men det er sådan, at det faktisk kun er en hårtransplantation, der har dokumenteret effekt. Det vil sige, at du ikke kan regne med, at de forskellige vitaminpiller, der ellers er gode til at love guld og grønne skove, kan hjælpe dig. Så hvis du vil være helt sikker på, at dit hår kommer igen og at du ikke skal døje med høje tindinger, pletskaldethed eller meget tyndt hår, så er det en hårtransplantation du skal have.

Når først dine hårstrå er faldet ud af din hovedbund, så er der en meget lille chance for at de kommer tilbage af sig selv. Det gælder stort set alle former for mangel på hår på hovedet – undtagen pletskaldethed. Her kan det faktisk sagtens ske, at håret kommer igen af sig selv. Derfor kan du med fordel få foretaget en hårtransplantation og dermed få dit hår tilbage. Ved at få foretaget en hårtransplantation så vil du meget hurtigt opleve hvordan dit hår begynder at vokse og dermed blive tykkere og ændre din hårgrænse. Derfor bør du få foretaget en hårtransplantation, hvis du er meget ked af den måde som dit hår og din hårgrænse ser ud på i dag.

 Sådan foregår en hårtransplantation

Ved at få foretaget en hårtransplantation, så gør man det, at man tilsætter ekstra hårrødder ned i din hovedbund – der hvor der i dag ikke er nogen. Det er også derfor, at det at få foretaget en hårtransplantation er den eneste løsning mod mangel på hår, der rent faktisk har dokumenteret effekt.

Når man får lavet en hårtransplantation, bliver den ønskede hårgrænse først tegnet op, og du kan derfor være med til at se, hvordan din nye hårgrænse kommer til at se ud. Når du har fået foretaget en hårtransplantation, vil der selvfølgelig gå et stykke tid før, at de nye hår er lige så lange som dine nuværende hår på hovedet. Specielt hvis du har langt hår, så vil du opleve at skulle vente lidt på, at de nye hår vokser ud. Men lige så snart de er i din hovedbund, så vil de begynde at vokse, og du vil derfor kunne ane små resultater nærmest med det samme.

You May Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *