Annonce

Sådan starter du en hjemmeside

Dame taler i telefon ved computeren

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør starte din egen hjemmeside – selvfølgelig med det i mente, at du kun bør gøre det, hvis du har skriveevner og formidlingsevner, og du nyder at gøre det. Ellers vil det hurtigt blive et mareridt.

Men hvordan bærer du dig ad med at starte din egen hjemmeside? Du skal have mange ting i mente. For eksempel skal du have fundet et emne, som du vil skrive om, du kan med fordel sætte dig ind i affiliate marketing, og du kan også overveje, om det bedste valg er hosting af din hjemmeside selv eller hosting via et webhotel.

Bliv klogere på de forskellige ting her.

Vælg et emne

Først og fremmest skal du have valgt et emne til din hjemmeside. Det kan være meget specifikt, og det kan for eksempel handle om dine rejser, dine indkøb af forskellige ting eller en bestemt sportsgren, som du er meget optaget af.

Det kan også være mere bredt. Hvis du for eksempel vælger at lave en livsstilshjemmeside, så kan det stort set handle om alt imellem himmel og jord, så længe det har noget at gøre med din livsstil – og der er jo ikke nogen, der kan bestemme over den.

Du kan selvfølgelig også starte en hjemmeside, fordi du er ved at starte en forretning og derfor mangler et sted, hvor du kan tage imod bestillinger. I så fald er emnet jo ikke så svært at finde frem til, men du kan altid overveje, om de skal være mere blogger agtigt eller blot en hjemmeside, hvor du kan sælge produkter.

Hvad er affiliate marketing?

Affiliate marketing er noget, som du bør overveje at inkludere på din hjemmeside, uanset hvilket emne, som du vælger at gå med. Ligesom du også bør overveje at sætte dig ind i SEO, så er affiliate marketing noget, der kan fremme din hjemmeside – om ikke andet din indkomst – og derfor er det værd at bruge tid på.

Betragt det som en investering. Investeringer behøver ikke at være økonomiske, og du kan uden problemer foretage investeringer baseret på at blive klogere på et emne, der gavner dig på den ene eller anden måde.

Det vil det være, hvis du sætter dig ind i affiliate marketing eller SEO.

Hosting af din egen hjemmeside eller hosting via webhotel?

Hosting betyder ”at være vært” og det er netop det, du vil være af din egen hjemmeside. Hosting af din hjemmeside betyder altså ,at du ikke benytter et tilbud fra et webhotel, men derimod betaler for dit eget domænenavn.

Hvis du er 100% opsat på hosting af din hjemmeside, så er det selvfølgelig den vej, som du skal gå, men faktisk så vil det måske være billigere ikke at hoste din egen hjemmeside og i stedet benytte dig af et webhotel.

Opvej derfor både fordele og ulemper ved hosting af din hjemmeside og hosting via et webhotel, før du tager den endelige beslutning.

You May Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *